KohteeniPaikkakunta
Tampere
Kangasala
Lempäälä
Nokia
Pirkkala
Ylöjärvi
Valkeakoski
Tyyppi
Omakotitalo
Rivitalo
Paritalo
Luhtitalo
Kerrostalo

YHTEYSTIEDOT

Pasi Rasku
Puh. 0400 171 191
pasi.rasku@huom.fi
LinkedIn LinkedIn

Facebook

Nyt voit voittaa VIIKKOARVONNASSA kaksi lippua Ilveksen peliin! 🙂 Liput käyvät kaikkiin Hakametsällä pelattaviin peleihin, paitsi Ilves vs Tappara välisiin paikallispeleihin.

Jos sinäkin halajat osallistua, tykkää tästä julkaisusta, ilmennä kommentteihin olevasi kisassa mukana sekä tykkää Facebook-sivustani. Arvonta suoritetaan tuttuun tapaan ensi torstaina (18.1.2018). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, eikä Facebook ole mukana tässä menossa.
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

Vanhan hirsitaloni remontti on kovaa vauhtia menossa eteenpäin ja toinen puoli on jo valmistunut! Etuovi on seurannut tiiviisti projektin etenemistä ja alla olevan linkin takaa löytyy juttusarja, josta pääset näkemään, miten projekti on edennyt tähän pisteeseen. Samalla saat myös vinkkejä perinnerakentamiseen sekä inspiraatiota mahdolliseen omaan remonttiprojektiin 🙂

pasirasku.fi/etuoven_seuratessa_vanhasta_hirsitalosta_kuoriutui_todellinen_kaunotar/
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

*ARVONTA SUORITETTU*

Uusi vuosi on hypähtänyt täydellä teholla liikenteeseen ja samalla on aika uudelle VIIKKOARVONNALLE!

Laitan arvontaan kaksi lippua Tapparan peleihin. Liput käyvät mihin tahansa Hakametsällä pelattaviin matseihin, paitsi paikallispeleihin.

Arvontaan osallistuminen on yllättävän helppoa. Tykkää sivustani ja kommentoi julkaisuun. Voittaja arvotaan torstaina 11.1.2018, jonka jälkeen hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Onnea peliin! 🙂
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

SUOSITUKSET