KUN OLET MYYMÄSSÄ ASUNTOASI

Pasi 6Jokainen myyjä vakuuttaa, että asiakkaan tyytyväisyys on hänelle tärkeää. Minulle se on enemmän kuin lupaus. Pitkä kokemukseni asuntosijoittamisen sekä rakennuttamisen puolelta takaavat sen, että pystyn johdattamaan sinut asiakkaana turvalliselle polulle elämäsi tärkeimmän päätöksen tekemisessä. Katso täältä kaikki minulle annetut palautteet, joiden julkaisemiseen olen saanut asiakkaan suostumuksen.

Markkinointi on avainasemassa asuntosi myynnissä. Minulle markkinointi tarkoittaa erottumista, tuoretta ajattelua ja aktiivisuutta. Siihen sisältyvät mm. laadukkaat kuvat, videot ja sosiaalisen median näkyvyys. Kaikki asioita, joiden avulla myyntiaika lyhenee ja hinta nousee.  Pääset tutustumaan jo tutuiksi tulleisiin puolen sivun lehtimainoksiini ja Facebook-mainontaani tästä.

Kun asioita tehdään kunnolla ja tosissaan, myös tulokset ovat kunnollisia. Samalla se tarkoittaa, että välityspalkkio on myös kohtuullinen. Normaali välityspalkkioni on 4,96 % (sis. alv. 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta. En laskuta markkinointikuluista erikseen, vaan esim. Facebook-mainonta kuuluu välityspalkkioon. Veloitan asiakirjakulut enintään 190 € erikseen välityspalkkion ollessa 5000 € tai alle. Minimivälityspalkkio on 3000 € ellei muuta mainita.

Räätälöin välityspalkkion kunkin kohteen erityspiirteen ja markkina-aseman huomioiden. Pyydä minut käymään maksuttomalla arviokäynnillä, niin saat tarkan tarjouksen asuntosi myynnistä.

Kun olet myymässä asuntoasi, valitse rautainen myynnin ammattilainen.

Kilauta kun tarvitset MYYJÄN!


Pasi Rasku

Asunto- ja toimitilavälitys
Puh. 0400 171 191
email: pasi.rasku@huom.fi
Facebook: RaskunPasi

ÄLÄ TEE SAMOJA VIRHEITÄ KUIN MUUT! TILAA ILMAINEN ASUNNON VÄLITTÄJÄN VALINTAOPASvalintaopas3D-web

Kun olet valitsemassa asunnollesi välittäjää, ei kannata hätiköidä. Jotta et kompastuisi samoihin esteisiin tai putoaisi samoihin sudenkuoppiin kuin niin moni kotiaan myymään ryhtynyt, olen kirjoittanut sinulle selkeän oppaan välittäjän valintaan. Kirjanen listaa seitsemän tyypillisintä virhettä, joihin niin moni on sortunut ja pilannut mahdollisuutensa hyviin asuntokauppoihin.

Älä sorru tyyppivirheisiin välittäjän valinnassa. Tilaa ILMAINEN opas nyt alla olevalla lomakkeella.

YHTEYSTIEDOT

Pasi Rasku
Puh. 0400 171 191
pasi.rasku@huom.fi
LinkedIn LinkedIn

Facebook

Nyt voit voittaa VIIKKOARVONNASSA kaksi lippua Ilveksen peliin! 🙂 Liput käyvät kaikkiin Hakametsällä pelattaviin peleihin, paitsi Ilves vs Tappara välisiin paikallispeleihin.

Jos sinäkin halajat osallistua, tykkää tästä julkaisusta, ilmennä kommentteihin olevasi kisassa mukana sekä tykkää Facebook-sivustani. Arvonta suoritetaan tuttuun tapaan ensi torstaina (18.1.2018). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, eikä Facebook ole mukana tässä menossa.
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

Vanhan hirsitaloni remontti on kovaa vauhtia menossa eteenpäin ja toinen puoli on jo valmistunut! Etuovi on seurannut tiiviisti projektin etenemistä ja alla olevan linkin takaa löytyy juttusarja, josta pääset näkemään, miten projekti on edennyt tähän pisteeseen. Samalla saat myös vinkkejä perinnerakentamiseen sekä inspiraatiota mahdolliseen omaan remonttiprojektiin 🙂

pasirasku.fi/etuoven_seuratessa_vanhasta_hirsitalosta_kuoriutui_todellinen_kaunotar/
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

*ARVONTA SUORITETTU*

Uusi vuosi on hypähtänyt täydellä teholla liikenteeseen ja samalla on aika uudelle VIIKKOARVONNALLE!

Laitan arvontaan kaksi lippua Tapparan peleihin. Liput käyvät mihin tahansa Hakametsällä pelattaviin matseihin, paitsi paikallispeleihin.

Arvontaan osallistuminen on yllättävän helppoa. Tykkää sivustani ja kommentoi julkaisuun. Voittaja arvotaan torstaina 11.1.2018, jonka jälkeen hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Onnea peliin! 🙂
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

SUOSITUKSET