KUN OLET MYYMÄSSÄ ASUNTOASI

Pasi 6Jokainen myyjä vakuuttaa, että asiakkaan tyytyväisyys on hänelle tärkeää. Minulle se on enemmän kuin lupaus. Pitkä kokemukseni asuntosijoittamisen sekä rakennuttamisen puolelta takaavat sen, että pystyn johdattamaan sinut asiakkaana turvalliselle polulle elämäsi tärkeimmän päätöksen tekemisessä. Katso täältä kaikki minulle annetut palautteet, joiden julkaisemiseen olen saanut asiakkaan suostumuksen.

Markkinointi on avainasemassa asuntosi myynnissä. Minulle markkinointi tarkoittaa erottumista, tuoretta ajattelua ja aktiivisuutta. Siihen sisältyvät mm. laadukkaat kuvat, videot ja sosiaalisen median näkyvyys. Kaikki asioita, joiden avulla myyntiaika lyhenee ja hinta nousee.  Pääset tutustumaan jo tutuiksi tulleisiin puolen sivun lehtimainoksiini ja Facebook-mainontaani tästä.

Kun asioita tehdään kunnolla ja tosissaan, myös tulokset ovat kunnollisia. Samalla se tarkoittaa, että välityspalkkio on myös kohtuullinen. Normaali välityspalkkioni on 4,96 % (sis. alv. 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta. En laskuta markkinointikuluista erikseen, vaan esim. Facebook-mainonta kuuluu välityspalkkioon. Veloitan asiakirjakulut enintään 190 € erikseen välityspalkkion ollessa 5000 € tai alle. Minimivälityspalkkio on 3000 € ellei muuta mainita.

Räätälöin välityspalkkion kunkin kohteen erityspiirteen ja markkina-aseman huomioiden. Pyydä minut käymään maksuttomalla arviokäynnillä, niin saat tarkan tarjouksen asuntosi myynnistä.

Kun olet myymässä asuntoasi, valitse rautainen myynnin ammattilainen.

Kilauta kun tarvitset MYYJÄN!


Pasi Rasku

Asunto- ja toimitilavälitys
Puh. 0400 171 191
email: pasi.rasku@huom.fi
Facebook: RaskunPasi

ÄLÄ TEE SAMOJA VIRHEITÄ KUIN MUUT! TILAA ILMAINEN ASUNNON VÄLITTÄJÄN VALINTAOPASvalintaopas3D-web

Kun olet valitsemassa asunnollesi välittäjää, ei kannata hätiköidä. Jotta et kompastuisi samoihin esteisiin tai putoaisi samoihin sudenkuoppiin kuin niin moni kotiaan myymään ryhtynyt, olen kirjoittanut sinulle selkeän oppaan välittäjän valintaan. Kirjanen listaa seitsemän tyypillisintä virhettä, joihin niin moni on sortunut ja pilannut mahdollisuutensa hyviin asuntokauppoihin.

Älä sorru tyyppivirheisiin välittäjän valinnassa. Tilaa ILMAINEN opas nyt alla olevalla lomakkeella.

YHTEYSTIEDOT

Pasi Rasku
Puh. 0400 171 191
pasi.rasku@huom.fi
LinkedIn LinkedIn

Facebook

VIIKKOARVONTA starttaa taas tänään ja tällä viikolla arvonnassa on kaksi lippua Ilveksen peliin.

Liput käyvät mihin tahansa Ilveksen Hakametsällä pelattavaan matsiin, paitsi ei paikallispeleihin. Arvontaan voit osallistua tykkäämällä ja kommentoimalla tätä julkaisua. Arvonta suoritetaan ja voittaja julkaistaan ensi torstaina 23.11.2017 puolen päivän jälkeen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana tässä arvonnassa.
Jännityksellä odotan kuka tällä viikolla vie voiton kotiinsa!
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

Tässä viimeisin saamani palaute, nyt hyvillä mielin kohti viikonloppua! ... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

Unelmien koti odottaa Vuoreksessa!

ENSIESITTELYSSÄ su 19.11. klo 12.00-12.30

Myynnissä valoisa luhtitalokoti 4h + keittiö, jossa on tilaa temmeltää. Täydellisellä pohjaratkaisulla varustettu moderni koti sijaitsee rauhallisella alueella, mutta tarvittavien palveluiden lähistöllä. Myös autopaikkaosake sisältyy hintaan.

Lisätietoa: pasirasku.fi/pilkkakuusenkuja-8-vuores-tampere/
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

SUOSITUKSET