JÄTÄ UNELMAKÄMPÄN ETSIMINEN MINUN HUOLEKSENI

Kun etsit unelmiesi kotia tietyltä alueelta, todennäköisyys onnistua ei päätä huimaa. Milloin se tulee myyntiin? Tuleeko se myyntiin lainkaan? Kun se tulee myyntiin, kuinka moni muu haluaa saman asunnon?

Siksi selaat monta kertaa päivässä Etuovi.com:ia tai Oikotie.fi:tä, vaikka sinulla on tietenkin myös uusista kohteista heti ilmoittava vahti päällä. Selaat asuntoilmoituksia lehdistä, vaikka tiedät, että ihan jokainen niistäkin asunnoista löytyy jo verkosta ja ne sopivat olet jo bongannut sieltä. Teet näin, jotta se oikea ei menisi sivu suun, jotta joku muu ei ehtisi napata sitä.

Jonkin aikaa kyttääminen tuntuu ihan mukavalta ja jännittävältä. Ensimmäisen vuoden aikana löytyy pari mukavaa kohdetta, mutta eivät ne sitten lopulta oikein kolahda. 

Toisen vuoden aikana lasket jo vähän kriteerejä, kun alkaa tuntua, että unelmissasi siintävää kämppää ei löydy. Teet jo jostakin asunnosta tarjouksenkin, mutta häviät kisan. Moni muukin haluaa juuri siltä alueelta juuri sellaisen asunnon.

Homma alkaa jo turhauttaa.

Tässä vaiheessa ymmärrät, että todennäköisesti ainoa vaihtoehtosi on tarjota saman tien pyyntihinta seuraavasta edes suunnilleen kriteerisi täyttävästä asunnosta. Toki silloin et voi rauhassa miettiä, onko asunto sinulle sopiva. Sieltä voi jopa paljastua jotakin todella ikävää, mutta minkäs teet. Pakkohan se kämppä on jotenkin saada.

Tai sitten voi kokeilla jotakin, jota hyvin harva Suomessa tekee. Voit tehdä ostotoimeksiannon, jolloin välittäjä etsii sinulle kotia. Ostotoimeksianto tekee mahdolliseksi sen, että olet ainoana ostajaehdokkaana tutustumassa asuntoihin, jotka eivät ehkä tulisi julkisesti myyntiin lainkaan. Saat harkita tarjouksen tekemistä kaikessa rauhassa ja saat käyttöösi myös välittäjän kaiken ammattitaidon arvioidessasi asunnon kuntoa, mahdollisen remontin kustannuksia jne.

Ostotoimeksiannon viulut maksat luonnollisesti sinä.

Kun olet asunut unelmiesi kodissa pari viikkoa, huomaat kuitenkin taatusti, että sen löytymisestä kannatti todellakin maksaa.

Tiedän kokemuksesta, että ostotoimeksianto oikeasti toimii ja tarjoaa mahdollisuuksia, joita normaali asunnon etsintä ei tarjoa. Myös pankin näkökulmasta homma toimii, eikä tämä lysti ole edes järin kallista. Halvaksi se käy, jos sinulla on jo oma asunto ja annat sen minulle myyntiin.

Tässä hinnasto ostotoimeksiannolle:

Ostotoimeksianto:

  • Perusmaksu: 970 €
  • Palkkio vahvistetun kaupan jälkeen: 5800 €
  • Yhteensä: 6770 €

Perusmaksu veloitetaan huolimatta siitä, löytyykö sopiva asunto vai ei.

Jos teet myös myyntitoimeksiannon kanssani vanhan asuntosi myynnistä normaalilla välityspalkkiolla, ostotoimeksiannon hinta puolittuu!

  • Perusmaksu 970 € – 50 % = 485 €
  • Palkkio vahvistetun kaupan jälkeen: 5800 € – 50 % = 2900 €
  • Yhteensä: 3385 €

Kaikki hinnat sis. alv 24 %

Ota siis heti yhteyttä ja lähdetään etsimään sinulle uutta kotia oikein tosissaan!


Pasi Rasku

Asunto- ja toimitilavälitys
Puh. 0400 171 191
email: pasi.rasku@huom.fi
Facebook: RaskunPasi

ÄLÄ TEE SAMOJA VIRHEITÄ KUIN MUUT! TILAA ILMAINEN ASUNNON VÄLITTÄJÄN VALINTAOPASvalintaopas3D-web

Kun olet valitsemassa asunnollesi välittäjää, ei kannata hätiköidä. Jotta et kompastuisi samoihin esteisiin tai putoaisi samoihin sudenkuoppiin kuin niin moni kotiaan myymään ryhtynyt, olen kirjoittanut sinulle selkeän oppaan välittäjän valintaan. Kirjanen listaa seitsemän tyypillisintä virhettä, joihin niin moni on sortunut ja pilannut mahdollisuutensa hyviin asuntokauppoihin.

Älä sorru tyyppivirheisiin välittäjän valinnassa. Tilaa ILMAINEN opas nyt alla olevalla lomakkeella.

YHTEYSTIEDOT

Pasi Rasku
Puh. 0400 171 191
pasi.rasku@huom.fi
LinkedIn LinkedIn

Facebook

Nyt voit voittaa VIIKKOARVONNASSA kaksi lippua Ilveksen peliin! 🙂 Liput käyvät kaikkiin Hakametsällä pelattaviin peleihin, paitsi Ilves vs Tappara välisiin paikallispeleihin.

Jos sinäkin halajat osallistua, tykkää tästä julkaisusta, ilmennä kommentteihin olevasi kisassa mukana sekä tykkää Facebook-sivustani. Arvonta suoritetaan tuttuun tapaan ensi torstaina (18.1.2018). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, eikä Facebook ole mukana tässä menossa.
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

Vanhan hirsitaloni remontti on kovaa vauhtia menossa eteenpäin ja toinen puoli on jo valmistunut! Etuovi on seurannut tiiviisti projektin etenemistä ja alla olevan linkin takaa löytyy juttusarja, josta pääset näkemään, miten projekti on edennyt tähän pisteeseen. Samalla saat myös vinkkejä perinnerakentamiseen sekä inspiraatiota mahdolliseen omaan remonttiprojektiin 🙂

pasirasku.fi/etuoven_seuratessa_vanhasta_hirsitalosta_kuoriutui_todellinen_kaunotar/
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

*ARVONTA SUORITETTU*

Uusi vuosi on hypähtänyt täydellä teholla liikenteeseen ja samalla on aika uudelle VIIKKOARVONNALLE!

Laitan arvontaan kaksi lippua Tapparan peleihin. Liput käyvät mihin tahansa Hakametsällä pelattaviin matseihin, paitsi paikallispeleihin.

Arvontaan osallistuminen on yllättävän helppoa. Tykkää sivustani ja kommentoi julkaisuun. Voittaja arvotaan torstaina 11.1.2018, jonka jälkeen hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Onnea peliin! 🙂
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

SUOSITUKSET