PALAUTTEET

Klikkaa kuvasta avataksesi palautteen suurempana. Kaikki julkaisuluvan saaneet palautteet ovat luettavissa myös välittäjäprofiilissani Muutos LKV:n sivuilla sekä Facebook-sivullani.

Asunnon myynti sujui mallikelpoisesti alusta loppuun ja nopeasti!

Myyjä, Tampere

Kyllä Rasku kesämökkimme oston hoiti mallikkaasti ja mukavan leppoisalla mutta ammattimaisella otteella. Ja täsmällisesti.

Ostaja, Orivesi

Välittäjä hoiti esittelyt ja myynnin erittäin aktiivisesti sekä piti ajan tasalla tilanteesta hienosti. Nopeat kaupat jälleen kerran eli ei voi kun olla tyytyväinen. Suosittelen.

Kai Grön

Erittäin hyvää palvelua asunnon esittelystä kaupantekoon.
Ostaja, Tampere

Kaikki sujui alusta saakka loistavasti. Pasilla oli mielestäni realistinen arvio asunnon arvosta ja Pasi hoiti hommat asiakaslähtöisellä asenteella. Asunto meni kaupaksi muutamassa viikossa. Tämä ylitti kaikki odotukset. Voin kyllä lämpimästi suositella!
Joel Vähäkainu

Kaikki sujui mukavasti. Yhteydenottopyyntööni vastattiin 2 päivän viiveellä. Sopimus tehtiin ja mökki myytiin..Nyt mökillä on tyytyväinen uusi omistaja, helpottunut myyjä eikä välittäjän enää tarvitse opetella soutamaan ”ristiairoilla”..
Raija Halme

Kaikki sujui erinomaisesti. Kaikkiin kysymyksiin sain vastauksen, ei mikään jäänyt epäselväksi. Hyvää alkavaa syksyä Pasi Raskulle ammattitaitoisesta työstä.
Hannele Hyrkkönen

Kaikki oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Asunto myytiin poikkeuksellisissa olosuhteissa todella nopeasti. Jäi tunne, että välittäjä välittää asiakkaistaan.
Myyjä, Tampere

Välittäjä oli hyvin selvillä kohteesta. Tarjouskauppa eteni hyvin, eikä itse kaupantekotilaisuudessa pitkään mennyt, koska kaikki oli hyvin valmisteltu.
Ostaja, Tampere

Pasi ymmärsi hyvin hakukriteerimme ja kävi läpi huomattavan määrän kohteita, säästäen meidän aikaamme vain potentiaalisiin asuntoihin tutustumiseen. Prosessin aikana luottamus Pasin näkemyksiin vain vahvistui. Pasilla on hyvä ja laaja ymmärräys rakennustekniikasta ja korjausrakentamisesta, mikä helpotti ja nopeutti erityisesti vanhempien kohteiden arviointia. Pasi oli aina ajallaan, sekä toimi järjestelmällisesti ja asiallisesti molempien osapuolien suuntiin. Yhteydenpito ja raportointi oli säännöllistä myös prosessin hiljaisina aikoina. Suosittelisin Pasia myös tuttavilleni ja käyttäisin palveluksia myös myöhemmin, mikäli sellaiseen tarvetta ilmenee.
Sakari Junnila

Valitsimme kiinteistövälittäjän aikaisemman kokemuksen ja keskusteluiden perusteella. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Asiat tehtiin niinkuin olimme ajatelleet. Hintaa muutettiin yhteisymmärryksessä.
Varauksetta voimme suositella kiinteistövälittäjää kaikille jotka sitä tarvitsevat.
Ritva Ojala

Pasi on miellyttävä ja asiantunteva välittäjä, jonka kanssa oli helppo asioida.
Ostaja, Tampere

Pasin kanssa asioiminen oli luontevaa ja Pasi toi esiin asunnon parhaat puolet niin kuin pitää. Hänellä oli myös hyviä ehdotuksia asunnon kohtiin jotka vaativat parannusta. Ainoa miinus oli se että nettiyhteydestä ei ollut välittäjällä mitään tietoa.
Tommi Laitinen

Asiat hoituivat meidän osalta nopeasti, koska asunnon ensimmäiset näytöt oli sunnuntaina ja seuraavan viikon keskiviikkona asunto oli jo myyty. Väittäjä oli meihin aktiivisesti yhteydessä ja hoiti kaikki asiat tosi nopeasti ja asiallisesti. Täysin loppuun asuntokauppa saadaan vasta 31.12.2018 mennessä, koska meillä vuokralaiset muuttaa pois siihen mennessä.
Jaana Helena Kauvosaari

Taasen soitto tuttuun ja turvalliseen numeroon ja Pasi laittoi hommat pyörimään.Meille ei jäänyt mitään muuta tehtävää kuin siivoaminen mitä Pasi ei luvannut hoitaa.Erittäin hyvää palvelua jälleen kerran, suosittelen käyttämään Pasin vankkaa ammattiosaamista.
T: Juha ja Heli
Juha Petri Nurminen

Kaikki sujui erinomaisesti ja ammattitaitoisesti. Kohde myytiin päivässä ja tavoitehintaa 10% paremmalla hinnalla! Käytän välittäjää varmasti myös jatkossa.
Myyjä, Tampere

Pasi oli entuudestaan tuttu ja tiesin, että kyseessä on kauppamies. Tuli silti yllätyksenä, että asunto meni kaupaksi viikossa.
Myyjä, Tampere

Kaikki sujui hyvin. Välittäjämme oli todella ammattitaitoinen ja osasi auttaa meitä jokaisessa tilanteessa.

Myyjä, Tampere

Loistavasti. Homma lähti nopeasti käyntiin ja saatiin mökki myytyä todella lyhyessä ajassa.

Riku Frifeldt

Pasi osasi erittäin hyvin kertoa vanhaan rintamamiestaloon liittyvistä olennaisista seikoista. Hyvä asiantuntijuus.
Ostaja, Tampere

Ensiluokkaista toimintaa. Innovatiivisia uusia myyntikanavia ja yhteydenpito erittäin ammattimaista. Ei perinteinen välittäjä, vaan innovatiivinen ja innokas välittäjä joka saa tulosta aikaan. Monta välittäjää nähneenä suosittelen lämpimästi ja tulen käyttämään tulevaisuudessakin.
Jukka Parkkonen

Kaikki sujui todella hyvin ja Pasi hoiti hommansa todella ammattitaitoisesti,innokkaasti ja hyvin Kiitos.
Myyjä, Tampere

Kaikki sujui erinomaisesti. Kaikkiin pieniin ja suuriin kysymyksiimme saimme vastaukset erittäin nopealla aikataululla! Pasi on ihan huippu-kiinteistövälittäjä!
Ostaja, Lempäälä

Pasi on aktiivinen ja ammattitaitoinen välittäjä. Myyjälle ja varmasti ostajallekin jäi hyvä fiilis kaupasta.
Myyjä, Tampere

Kaikki sujui vaivatta ja nopeasti. Asiansa osaava myyjä!
Piia Kristiina Lehtinen

Hei, Yhteistyö sujui kokonaisuudessaan erinomaisesti. Yhteistyö oli joustavaa ja erittäin ajantasaista, sain hyvin tietoa siitä, missä mennään myynnin suhteen ja myyntiprosessi eteni hienosti löytyen erilaisia ratkaisuja myynnin edistämiseksi. Parannettavaa olisi ainoastaan stailauksen ja myyntikuvien suhteen, joka olisi nopeuttanut myyntiä. Nyt kohde myytiin lopulta ilman sisustusta, joka kuvasti sitä, että sisustus ei ollut kohdetta myyvä.
Myyjä, Tampere

Olin keväällä jo aikeissa myydä ja olin yhteydessä Pasiin jonka tunnen entuudestaan. Silloin arvioitiin ja haarukoitiin hinta.

Tiesin Pasin tehokkaaksi enkä uskonut vievän kauan. Ja niinhän siinä sitten kävikin!

Jorma Hytönen

Ajan kanssa sopiva ostaja löytyi,kyllä välittäjä asiansa osaa. Kiitos
Myyjä, Ylöjärvi

Pasi oli aktiivinen, ja myi kämpän ensimmäisessä näytössä paremmalla hinnalla kuin itse olin suunnitellut.
Myyjä, Tampere

Pasin kanssa oli helppoa ja vaivatonta asioida.Mukava kaveri jolla reipas ote työntekoon ja hyvin pienellä varoitusajalla lähti meille asuntoa näyttämään.Kiitokset tästä.
Susan Laitinen

Talo laitettiin myyntiin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kuvaaja otti hyvät myyntikuvat ja välittäjän kanssa oli helppo asioida myynnin edetessä.
Välittäjällä oli ammattitaitoa asunnon kunnon tarkastuksessa ja tarvittavien papereiden täyttämisessä ja hankinnassa.
 
Asunnosta tuli ensimmäinen hyvä tarjous jo ennen ensimmäistä yleisnäyttöä ja sama välittäjä myi välissä myös tarjouksen tekijöiden asunnon todella nopeasti, jonka jälkeen päästiin kaupoille asti.
 
Asuntomme myynti meni niin hyvin ja nopeasti, että kaikki olivat yllättyneitä positiivisesti.
 
Olemme välittäjään todella tyytyväisiä jo toistamiseen.
Antti Salin

Myyntityö oli asiallista ,hyvällä ammattitaidolla, kaupat syntyivät nopeasti, koska hinta oli arvioitu kohdalleen.
Eila Järvinen

Näyttö sujui hyvin, samoin tarjouksen tekeminen. Kauppa tehtiin nopeasti ja ammattimaisesti.
Esa Koivisto

Esipuhelusta saakka kaikki sujui hyvin, aikataulut piti ja kaikessa viestittelyssä vastaukset kysymyksiin tulivat nopeasti viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta.
Ostaja, Nokia

Erittäin loistavasti!!
Marjo Miettinen

Talvella, keskellä korkeimpien hankien aikaan, kesäpaikkamme myytiin viidessä päivässä ensimmäisen näytön jälkeen. Todella mahtavaa ja ammattimaista toimintaa. Pasille 10 pistettä ja papukaijamerkki. Kiitos.

Sirkka-Liisa Mäentaka-Kallio

Asunto meni kaupaksi kolmessa päivässä, joten olemme erittäin tyytyväisiä!

Myyjä, Tampere

Myyjän kanssa kommunikointi oli sujuvaa ja myyjä piti hyvin ajan tasalla kaikista asioista. Myynti sujui nopeasti noin 1:ssä viikossa ja myyjä näki vaivaa jotta toivomamme pitkä luovutusaika onnistuisi.
Myyjä, Tampere

Kaikki sujui oikein mainiosti. Pasi piti meitä hyvin informoituna, eikä meidän tarvinnut osallistua ollenkaan neuvotteluihin vaan saimme valita tarjouksista parhaimman meidän mielestä. Pasi Rasku on kyllä ammattitaitoisin välittäjä mitä minulla koskaan on ollut kiinteistökaupoissa, suosittelen vahvasti!
Jotu Karjalainen

Nopeat ja helpot kaupat, juuri niin vaivatonta kuin toivoimme!
Myyjä, Tampere

Ei moittimista. Hyvin pidettiin informoituna.
Harri Tapani Vilhelm Gabrielsson

Kaikki sujui ensimmäisestä puhelusta alkaen vallan mainiosti. Pasin asenne oli positiivinen ja samalla realistinen. Yhteydenpito toimi kuten sovittiin. Jokaisen puhelun jälkeen tuntui, että kauppa on hyvissä käsissä.
Myyjä, Tampere

Hei!! Tiesin Pasin hyväksi välittäjäksi. Nyt tuli se koettua.Homma toimi sovitusti alusta loppuun,esitteet erinomaisia,myyntiaika oli mitä lupasi ja kauppa hinta oli mitäajattelimme. KIITOS
Mika Juhani Jokinen

Paremmin ei olisi voinut sujua: asunto meni ensimmäisestä näytöstä.
Myyjä, Nokia

Kaikki sujui nopeasti ammattitaitoisesti. Tunsi että homma on hoidossa tämän välittäjän kanssa. Otti yhteyttä heti kun aihetta oli ja sovitut asiat hoidettiin alusta loppuun asti erinomaisesti. Voimme lämpimästi suositella!
Myyjä, Tampere

Kaikki sujui vallan mainiosti, ensimmäisestä yhteydenotosta välittäjälle. Asiat hoitui ammattitaidolla, sekä erittäin asiallisella tavalla.

Tomi Ahojoki

Kaikki sujui täsmällisesti ja asiallisesti. Pasi oli hyvin perillä kohteen tiedoista.
Ostaja, Tampere

Välittäjä huolehti sekä vanhan asunnon myyntiin että uuden ostamiseen liittyvät asiat sujuvasti kuntoon alusta alkaen. Saimme arvokkaita vinkkejä asunnon ylläpitoon kuin ohimennen, sillä välittäjän tuki oli jatkuvaa koko prosessin ajan. Emme kokeneet missään vaiheessa, että jotain jäisi huomioimatta.
Ostaja, Ruutana

Kaikki sujui erinomaisesti ja erittäin vauhdikkaasti. Omakotitalo myytiin alle viikossa. Ratkaisevana tekijänä varmaankin viisas hinnan asettelu, jonka välittäjä hallitsee, unohtamatta loistavia sosiaalisia taitoja ja kaupallista pelisilmää. Pasi on kovan luokan ammattilainen! Suosittelen lämpimästi! Kiitos!!
Myyjä, Ruutana

Välittäjä oli aktiivinen pitämään yhteyttä, muttei tunkeillut tai tuputtanut. Jos kysyi jotain vaikka sähköpostilla, vastasi nopeasti ja perusteellisesti. Kaikki meni sujuvasti kaupantekoa myöten.
Ostaja, Ylöjärvi

Myyntiaika venyi ja olin jo huolissani ettei kauppa synny ajoissa uuden kohteen ostoa ajatellen.

Välittäjä oli luottavainen, että kyllä se kauppa tulee kun vaan saada näytöille väkeä.

Näyttöjä järjestettiin riittävästi ja homma meni maaliin.

Välittäjä oli erittäin ammattimainen ja asiaansa sitoutunut.

Myyjä, Nokia

Pasi hoiti asunnon välityksen alusta loppuun asiantuntevasti ja kokemuksella. Nopeat kaupat ja myyntihintakin ylitti odotukset.
Myyjä, Tampere

Kaikki sujui kaikinpuolin erinomaisesti.
Myyjä, Orivesi