KUN OLET SIJOITTAMASSA ASUNTOON

KUN OLET SIJOITTAMASSA ASUNTOON

Omaan pitkän kokemuksen myynnin lisäksi asuntosijoittamisen sekä rakennuttamisen puolelta. Itse aloitin asuntosijoittamisen jo 15 vuotta sitten ja omien sijoituskohteiden lisäksi toimin muiden asuntosijoittajien välittäjänä. Koko prosessi on siis tuttu molemmilta puolilta aina lainahakemuksien käsittelystä, sopivien vuokralaisten etsimiseen saakka.

Voittoja asuntosijoittamisessa tehdään vuokratulojen sekä arvonnousun avulla. Jotta nämä saadaan toteutumaan ilman yllättäviä lisäkustannuksia, tulee olla erityistä silmää kohteiden suhteen. Ja haisua mahdollisista muutoksista lähitulevaisuudessa. Sijoittaessa ei todellakaan kannata ostaa sikaa säkissä.

Tärkeää roolia asuntosijoittamisessa näyttelee myös sijoituskohteen sijainti. Paljasjalkaisena tamperelaisena tiedän tarkkaan mihin alueisiin kannattaa sijoittaa ja minkä kohdalla kannattaa vielä odottaa. Jos kohdetta etsitään kauempaa, saan tarvittaessa laajojen verkostojeni avulla apua juuri oikean sijainnin valintaan myös muualla Suomessa.

Kokemukseni sijoittamisesta yhdistettynä rakennusalan osaamiseen takaavat sen, että pystyn johdattamaan sinut turvalliselle polulle elämäsi tärkeimmän päätöksen tekemisessä. Ja jos et vielä vakuuttunut, katso täältä kaikki minulle annetut palautteet, joiden julkaisemiseen olen saanut asiakkaideni suostumuksen.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin etsin sinulle markkinoilta parhaan mahdollisen sijoituskohteen! 

Kun olet sijoittamassa asuntoon, valitse rautainen ammattilainen. 

Pasi Rasku
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
Asunto- ja toimitilavälitys
Puh. 0400 171 191
email: pasi.rasku@muutoslkv.fi
Facebook: RaskunPasi

Pasi Rasku, Muutos LKV

Iloiset asiakkaani

 

Sakari Junnila

Ostotoimeksianto, Pirkkala

 

"Pasi ymmärsi hyvin hakukriteerimme ja kävi läpi huomattavan määrän kohteita, säästäen meidän aikaamme vain potentiaalisiin asuntoihin tutustumiseen. Prosessin aikana luottamus Pasin näkemyksiin vain vahvistui. Pasilla on hyvä ja laaja ymmärrys rakennustekniikasta ja korjausrakentamisesta, mikä helpotti ja nopeutti erityisesti vanhempien kohteiden arviointia. Pasi oli aina ajallaan, sekä toimi järjestelmällisesti ja asiallisesti molempien osapuolien suuntiin. Yhteydenpito ja raportointi oli säännöllistä myös prosessin hiljaisina aikoina. Suosittelisin Pasia myös tuttavilleni ja käyttäisin palveluksia myös myöhemmin, mikäli sellaiseen tarvetta ilmenee."

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

 

 

Ritva Ojala

Myyjä, Lempäälä

 

 

 

"Valitsimme kiinteistövälittäjän aikaisemman kokemuksen ja keskusteluiden perusteella. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Asiat tehtiin niinkuin olimme ajatelleen. Hintaa muutettiin yhteisymmärryksessä. Varauksetta voimme suositella kiinteistönvälittäjää kaikille, jotka sitä tarvitsevat."

 

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

 

Mika Lehtonen

Ostaja, Ylöjärvi

 

"Tilasimme Raskun Pasilta yksityisnäytön ko kohteeseen ennen ensiesittelyä. Tutustuimme kohteeseen Pasin kanssa ja pidimme asunnosta kuin myös välittäjästä. Teimme tarjouksen joka hyväksyttiin ja näin ollen päädyimme ostamaan talon. Pidimme välittäjän rennosta, asiantuntevasta ja kaikinpuolin miellyttävästä ja sujuvasta toiminnasta. Lisäksi olemme iloksemme lukenut lehdistä Raskun loistavia asuntoilmoituksia vai sanoisinko paremmin asunnonmyyntinovelleja! Tulen suosittelemaan Raskun Pasia kaikille lähipiirimme ihmisille mikäli heillä on asunnonmyynti tai osto aikeita!!"

 

pasi_rasku_5-tahtea