KUN OLET SIJOITTAMASSA ASUNTOON

KUN OLET SIJOITTAMASSA ASUNTOON

Omaan pitkän kokemuksen myynnin lisäksi asuntosijoittamisen sekä rakennuttamisen puolelta. Itse aloitin asuntosijoittamisen jo 15 vuotta sitten ja omien sijoituskohteiden lisäksi toimin muiden asuntosijoittajien välittäjänä. Koko prosessi on siis tuttu molemmilta puolilta aina lainahakemuksien käsittelystä, sopivien vuokralaisten etsimiseen saakka.

Voittoja asuntosijoittamisessa tehdään vuokratulojen sekä arvonnousun avulla. Jotta nämä saadaan toteutumaan ilman yllättäviä lisäkustannuksia, tulee olla erityistä silmää kohteiden suhteen. Ja haisua mahdollisista muutoksista lähitulevaisuudessa. Sijoittaessa ei todellakaan kannata ostaa sikaa säkissä.

Tärkeää roolia asuntosijoittamisessa näyttelee myös sijoituskohteen sijainti. Paljasjalkaisena tamperelaisena tiedän tarkkaan mihin alueisiin kannattaa sijoittaa ja minkä kohdalla kannattaa vielä odottaa. Jos kohdetta etsitään kauempaa, saan tarvittaessa laajojen verkostojeni avulla apua juuri oikean sijainnin valintaan myös muualla Suomessa.

Kokemukseni sijoittamisesta yhdistettynä rakennusalan osaamiseen takaavat sen, että pystyn johdattamaan sinut turvalliselle polulle elämäsi tärkeimmän päätöksen tekemisessä. Ja jos et vielä vakuuttunut, katso täältä kaikki minulle annetut palautteet, joiden julkaisemiseen olen saanut asiakkaideni suostumuksen.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin etsin sinulle markkinoilta parhaan mahdollisen sijoituskohteen! 

Kun olet sijoittamassa asuntoon, valitse rautainen ammattilainen. 

Pasi Rasku
Asunto- ja toimitilavälitys
Puh. 0400 171 191
email: pasi.rasku@huom.fi
Facebook: RaskunPasi

Iloiset asiakkaani

Mimi Lehtinen

Ostaja, Tampere

"Kaikki sujui erinomaisesti! Asunnon tiedot (isännöitsijäntodistus yms) tulivat sähköpostissa pyytämättä. Tarjousten kuittaus sähköisesti oli ehdottomasti plussaa. Välittäjä informoi hyvin tarjouskaupan tilanteesta ja teki kaupanteon helpoksi. Hän asioi myyjän ja pankkihenkilöiden kanssa, hoiti tarvittavat paperiasiat ja tapaamisajat yms. Minulle jäi tunne, ettei itse tarvinnut tehdä muuta kuin laittaa nimet paperiin. Kiitos!"

pasi_rasku_5-tahtea

Ritva Ojala

Myyjä

Valitsimme kiinteistövälittäjän aikaisemman kokemuksen ja keskusteluiden perusteella. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Asiat tehtiin niinkuin olimme ajatelleet. Hintaa muutettiin yhteisymmärryksessä. Varauksetta voimme suositella kiinteistövälittäjää kaikille jotka sitä tarvitsevat.

pasi_rasku_5-tahtea

Kai Grön

Myyjä, Tampere

"Välittäjä oli erittäin aktiivinen näyttöjen järjestämisessä, säännöllinen yhteydenpito myyjään erittäin positiivista, sillä näin oltiin koko ajan kartalla missä mennään. Ammattitaitoinen ja luotettava, jota kelpaa suositella myös muille ja näin olen muuten jo tehnyt."

pasi_rasku_5-tahtea

Tilaa oppaani alta!

 

Älä tee samoja virheitä kuin muut!

Tilaa ILMAINEN asunnon välittäjän opas!

 

 

Ensimmäisen kodin osto voi pelottaa!

Älä huoli, vaan tilaa ILMAINEN ensiasunnon ostajan opas!