Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.
Ilmainen arviokäynti – Pasi Rasku, LKV
Pasi Rasku, Muutos LKV

Pasi Rasku

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
Asunto- ja toimitilavälitys
Puh: 0400 171 191
Email: pasi.rasku@muutoslkv.fi

Iloiset asiakkaani

 

Sakari Junnila

Ostotoimeksianto, Pirkkala

 

"Pasi ymmärsi hyvin hakukriteerimme ja kävi läpi huomattavan määrän kohteita, säästäen meidän aikaamme vain potentiaalisiin asuntoihin tutustumiseen. Prosessin aikana luottamus Pasin näkemyksiin vain vahvistui. Pasilla on hyvä ja laaja ymmärrys rakennustekniikasta ja korjausrakentamisesta, mikä helpotti ja nopeutti erityisesti vanhempien kohteiden arviointia. Pasi oli aina ajallaan, sekä toimi järjestelmällisesti ja asiallisesti molempien osapuolien suuntiin. Yhteydenpito ja raportointi oli säännöllistä myös prosessin hiljaisina aikoina. Suosittelisin Pasia myös tuttavilleni ja käyttäisin palveluksia myös myöhemmin, mikäli sellaiseen tarvetta ilmenee."

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

 

 

Ritva Ojala

Myyjä, Lempäälä

 

 

 

"Valitsimme kiinteistövälittäjän aikaisemman kokemuksen ja keskusteluiden perusteella. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Asiat tehtiin niinkuin olimme ajatelleen. Hintaa muutettiin yhteisymmärryksessä. Varauksetta voimme suositella kiinteistönvälittäjää kaikille, jotka sitä tarvitsevat."

 

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

 

Mika Lehtonen

Ostaja, Ylöjärvi

 

"Tilasimme Raskun Pasilta yksityisnäytön ko kohteeseen ennen ensiesittelyä. Tutustuimme kohteeseen Pasin kanssa ja pidimme asunnosta kuin myös välittäjästä. Teimme tarjouksen joka hyväksyttiin ja näin ollen päädyimme ostamaan talon. Pidimme välittäjän rennosta, asiantuntevasta ja kaikinpuolin miellyttävästä ja sujuvasta toiminnasta. Lisäksi olemme iloksemme lukenut lehdistä Raskun loistavia asuntoilmoituksia vai sanoisinko paremmin asunnonmyyntinovelleja! Tulen suosittelemaan Raskun Pasia kaikille lähipiirimme ihmisille mikäli heillä on asunnonmyynti tai osto aikeita!!"

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

Facebook

Cover for Raskun Pasi LKV
1,325
Raskun Pasi LKV

Raskun Pasi LKV

Asunto- ja toimitilavälitystä rautaisella ammattitaidolla. Pasi Rasku on Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV.

2 kuukautta sitten

Raskun Pasi LKV
Valtaosalle ihmisistä asuntokauppa osuu kohdalle ehkä vain kerran-pari elämän aikana. On siis selvää, että epävarmuuksia ja kysymyksiä on paljon. Kun itse on kerännyt kokemusta näistä asioista jo pitkästi toista vuosikymmentä, siitä on helppo ammentaa apuja tilanteeseen kuin tilanteeseen. ... EnemmänVähemmän
Näytä Facebook

2 kuukautta sitten

Raskun Pasi LKV
Jokaiseen asuntokauppaan liittyy paljon tunteita: luopumisen tuskaa, jännitystä ja innostusta, joskus pelkoakin. Siksi on aina mahtavaa saada palautetta siitä, että on onnistunut omalta osaltaan auttamaan ihmisiä elämän isoissa Muutoksissa. ... EnemmänVähemmän
Näytä Facebook