Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Pasi Rasku

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
Asunto- ja toimitilavälitys
Puh: 0400 171 191
Email: pasi.rasku@huom.fi

Iloiset asiakkaani

 

Sakari Junnila

Ostotoimeksianto, Pirkkala

 

"Pasi ymmärsi hyvin hakukriteerimme ja kävi läpi huomattavan määrän kohteita, säästäen meidän aikaamme vain potentiaalisiin asuntoihin tutustumiseen. Prosessin aikana luottamus Pasin näkemyksiin vain vahvistui. Pasilla on hyvä ja laaja ymmärrys rakennustekniikasta ja korjausrakentamisesta, mikä helpotti ja nopeutti erityisesti vanhempien kohteiden arviointia. Pasi oli aina ajallaan, sekä toimi järjestelmällisesti ja asiallisesti molempien osapuolien suuntiin. Yhteydenpito ja raportointi oli säännöllistä myös prosessin hiljaisina aikoina. Suosittelisin Pasia myös tuttavilleni ja käyttäisin palveluksia myös myöhemmin, mikäli sellaiseen tarvetta ilmenee."

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

 

 

Ritva Ojala

Myyjä, Lempäälä

 

 

 

"Valitsimme kiinteistövälittäjän aikaisemman kokemuksen ja keskusteluiden perusteella. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Asiat tehtiin niinkuin olimme ajatelleen. Hintaa muutettiin yhteisymmärryksessä. Varauksetta voimme suositella kiinteistönvälittäjää kaikille, jotka sitä tarvitsevat."

 

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

 

Mika Lehtonen

Ostaja, Ylöjärvi

 

"Tilasimme Raskun Pasilta yksityisnäytön ko kohteeseen ennen ensiesittelyä. Tutustuimme kohteeseen Pasin kanssa ja pidimme asunnosta kuin myös välittäjästä. Teimme tarjouksen joka hyväksyttiin ja näin ollen päädyimme ostamaan talon. Pidimme välittäjän rennosta, asiantuntevasta ja kaikinpuolin miellyttävästä ja sujuvasta toiminnasta. Lisäksi olemme iloksemme lukenut lehdistä Raskun loistavia asuntoilmoituksia vai sanoisinko paremmin asunnonmyyntinovelleja! Tulen suosittelemaan Raskun Pasia kaikille lähipiirimme ihmisille mikäli heillä on asunnonmyynti tai osto aikeita!!"

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

Facebook

12.10.21 - 10:49

Raskun Pasi LKV
Ehdota nimeä ja voita liput Tampereen uudelle areenalle Ilveksen ensimmäiseen kotipeliin!Ainakin jokainen tamperelainen on jo tietoinen siitä, että niin upea Uros Areena -nimi saattaa kadota historiaan ennen kuin kylttiä on edes nostettu uuden tapahtumapyhätön seinälle. Voi siis käydä niin, että tarvitaan kokonaan uusi nimi.Sellaisia ehdotuksia on jo kuulunut kuin Eppu Normaali areena ja Nääs-areena. Laitetaanpa nyt älynystyrät liikkeelle ja keksitään torpalle uusi nimi!Kommentoi oma ehdotuksesi tähän alle – kuvasta vahva plussa. Samalla osallistut arvontaan, jossa palkintona on kaksi kappaletta kahden hengen lippupakettia Ilveksen ensimmäiseen kotimatsiin uudessa areenassa. Vastassa on tietenkin Tappara ja peli pelataan lauantaina 4.12.2021.Kilpailu alkaa nyt ja osallistua voit 30.10.2021 saakka. Arvonta suoritetaan 1.11.2021 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa. ... EnemmänVähemmän
Näytä Facebook

14.09.21 - 14:05

Raskun Pasi LKV
Moni pelkää tehdä kodistaan persoonallisen näköistä, koska ajattelee sen vaikeuttavan myymistä. Totuus on kuitenkin se, että upeasti toteutetulle ja valtavirrasta poikkeavalle asunnolle löytyy aina innokkaita ottajia. Tämäkin tolkuttoman hieno, isohko yksiö Tampereen Nekalasta löysi rivakasti uuden omistajan.Jos sinä harkitset oman asunnon myyntiä tai etsit persoonallista uutta kotia, ota yhteyttä. Autan sinua joko löytämään sopivan, myymään nykyisen tai hoidetaan vaikka molemmat yhdellä rysäyksellä. Soita vaikka heti: 0400 171 191 tai lue lisää: https://pasirasku.fi.#kiinteistönvälittäjä #tampere ... EnemmänVähemmän
Näytä Facebook