Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Pasi Rasku

Asunto- ja toimitilavälitys
puh. 0400 171 191
email: pasi.rasku@huom.fi

Iloiset asiakkaani

 

Sakari Junnila

Ostotoimeksianto, Pirkkala

 

"Pasi ymmärsi hyvin hakukriteerimme ja kävi läpi huomattavan määrän kohteita, säästäen meidän aikaamme vain potentiaalisiin asuntoihin tutustumiseen. Prosessin aikana luottamus Pasin näkemyksiin vain vahvistui. Pasilla on hyvä ja laaja ymmärrys rakennustekniikasta ja korjausrakentamisesta, mikä helpotti ja nopeutti erityisesti vanhempien kohteiden arviointia. Pasi oli aina ajallaan, sekä toimi järjestelmällisesti ja asiallisesti molempien osapuolien suuntiin. Yhteydenpito ja raportointi oli säännöllistä myös prosessin hiljaisina aikoina. Suosittelisin Pasia myös tuttavilleni ja käyttäisin palveluksia myös myöhemmin, mikäli sellaiseen tarvetta ilmenee."

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

 

 

Ritva Ojala

Myyjä, Lempäälä

 

 

 

"Valitsimme kiinteistövälittäjän aikaisemman kokemuksen ja keskusteluiden perusteella. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Asiat tehtiin niinkuin olimme ajatelleen. Hintaa muutettiin yhteisymmärryksessä. Varauksetta voimme suositella kiinteistönvälittäjää kaikille, jotka sitä tarvitsevat."

 

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

 

Mika Lehtonen

Ostaja, Ylöjärvi

 

"Tilasimme Raskun Pasilta yksityisnäytön ko kohteeseen ennen ensiesittelyä. Tutustuimme kohteeseen Pasin kanssa ja pidimme asunnosta kuin myös välittäjästä. Teimme tarjouksen joka hyväksyttiin ja näin ollen päädyimme ostamaan talon. Pidimme välittäjän rennosta, asiantuntevasta ja kaikinpuolin miellyttävästä ja sujuvasta toiminnasta. Lisäksi olemme iloksemme lukenut lehdistä Raskun loistavia asuntoilmoituksia vai sanoisinko paremmin asunnonmyyntinovelleja! Tulen suosittelemaan Raskun Pasia kaikille lähipiirimme ihmisille mikäli heillä on asunnonmyynti tai osto aikeita!!"

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

Facebook

Facebook

26.05.20

Raskun Pasi

Kun myytävänä on asunto tai toimitila Tampereen seudulla, on parasta kutsua TV:stä tuttu ammattilainen paikalle!

Se onnistuu näppärimmin puhelimella: 0400 171 191 tai sähköpostilla: pasi.rasku@huom.fi. Ja vilkaise myös nettisivut: pasirasku.fi
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

11.05.20

Raskun Pasi

Kiitos! 🙂 🙌 ... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa

10.05.20

Raskun Pasi

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja isoäideille 💝

Lapset ja lapsenlapset: muistakaa tänään soittaa äitimuorille, mammalle ja isomummulle!
... EnemmänVähemmän

Näytä Facebookissa