Etsin sinulle toimitilan, vuokralaisen tai ostajan

Etsitkö toimitilaa?

Ehkä sinulla on unelma omasta ravintolasta tai kahvilasta, ehkä tarvitset lisää tilaa tuotantoon tai varastointiin, kenties etsit mahdollisimman hyvää myymäläsijaintia. Mikä tahansa toimitilan tarpeesi onkin, minä autan.

On nimittäin niin, että vaikka eri nettisivut listaavat vapaita tiloja pilvin pimein, ilmoituksista on usein vaikea sanoa mitä mahdollisuuksia tai uhkia kukin tila sisältää. Eivätkä kaikki tilat edes ilmaannu julkiseen myyntiin. Ja tietenkään se yhteydenotto ei maksa mitään.

Erityisesti tunnen Tampereen ja Pirkanmaan markkinat, mutta toimin aktiivisesti myös pääkaupunkiseudulla.

Etsitkö vuokralaista tai ostajaa?

Sinä haluat pelkän vuokralaisen sijaan hyvän vuokralaisen. Sellaiset ovat kullanarvoisia.

Heidän löytämisessä avainasemassa on ymmärrys tilojen mahdollisuuksista ja toisaalta tiivis yhteydenpito.

Minä olen jatkuvasti tekemisissä sekä potentiaalisten vuokralaisten että tilojen omistajien kanssa. Siitä keskeltä on loistava näköala nähdä ja yhdistää oikeat vuokralaiset ja vuokranantajat.

Tämä aktiivisuus auttaa samalla tavalla silloin, kun tilalle etsitään kokonaan uutta omistajaa.

Ota yhteyttä ja laitetaan asioihin vauhtia!

Oletpa etsimässä tilaa, vuokralaista tai ostajaa, nyt kannattaa toimia. Ei se odottelemalla parane. Soita tai laita viestiä, niin siirrytään puheista tekoihin.

Pasi Rasku
Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
Asunto- ja toimitilavälitys
Puh. 0400 171 191
email: pasi.rasku@muutoslkv.fi
Facebook: RaskunPasi

Pasi Rasku, Muutos LKV

Iloiset asiakkaani

 

Sakari Junnila

Ostotoimeksianto, Pirkkala

 

"Pasi ymmärsi hyvin hakukriteerimme ja kävi läpi huomattavan määrän kohteita, säästäen meidän aikaamme vain potentiaalisiin asuntoihin tutustumiseen. Prosessin aikana luottamus Pasin näkemyksiin vain vahvistui. Pasilla on hyvä ja laaja ymmärrys rakennustekniikasta ja korjausrakentamisesta, mikä helpotti ja nopeutti erityisesti vanhempien kohteiden arviointia. Pasi oli aina ajallaan, sekä toimi järjestelmällisesti ja asiallisesti molempien osapuolien suuntiin. Yhteydenpito ja raportointi oli säännöllistä myös prosessin hiljaisina aikoina. Suosittelisin Pasia myös tuttavilleni ja käyttäisin palveluksia myös myöhemmin, mikäli sellaiseen tarvetta ilmenee."

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

 

 

Ritva Ojala

Myyjä, Lempäälä

 

 

 

"Valitsimme kiinteistövälittäjän aikaisemman kokemuksen ja keskusteluiden perusteella. Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Asiat tehtiin niinkuin olimme ajatelleen. Hintaa muutettiin yhteisymmärryksessä. Varauksetta voimme suositella kiinteistönvälittäjää kaikille, jotka sitä tarvitsevat."

 

 

pasi_rasku_5-tahtea

 

 

Mika Lehtonen

Ostaja, Ylöjärvi

 

"Tilasimme Raskun Pasilta yksityisnäytön ko kohteeseen ennen ensiesittelyä. Tutustuimme kohteeseen Pasin kanssa ja pidimme asunnosta kuin myös välittäjästä. Teimme tarjouksen joka hyväksyttiin ja näin ollen päädyimme ostamaan talon. Pidimme välittäjän rennosta, asiantuntevasta ja kaikinpuolin miellyttävästä ja sujuvasta toiminnasta. Lisäksi olemme iloksemme lukenut lehdistä Raskun loistavia asuntoilmoituksia vai sanoisinko paremmin asunnonmyyntinovelleja! Tulen suosittelemaan Raskun Pasia kaikille lähipiirimme ihmisille mikäli heillä on asunnonmyynti tai osto aikeita!!"

 

pasi_rasku_5-tahtea