Nukkumisen helpottamiseen on myös muutama hyvä vinkki. Laita lakanat pakkaseen puoli tuntia ennen nukkumista, niin ne ehtivät jäähtyä mukavan viileiksi. Tämä toki on vähän työlästä, mutta voi kokeilla tätä vinkkiä myös kääntäen. Jos pakastimestasi löytyy kylmäkalleja, sujauta niitä muutama tyynylle ja peiton alle muutamaa tuntia ennen nukkumaan menoa. Ne kannattaa kuitenkin laittaa muovipussiin, jotta kondensiovesi ei kastele lakanoita. HUOM! Ota kylmäkallet pois sängystä yön ajaksi. Jos mahdollista, pulahda uimaan juuri ennen nukkumaan menoa, mutta viileä suihkukin auttaa. Älä odottele liikaa vesiviilennyksen jälkeen, jotta et lämpene uudestaan ennen sänkyyn menemistä. Vaihda peitto kevyempään malliin, nuku pelkällä pussilakanalla tai ehkäpä kokonaan ilman. Makuuhuone ei ole välttämättä se viilein huone, joten kiikuta patjaa mukanasi sen mukaan missä tuntuu viileimmältä. Jopa parveke voi olla hyvä vaihtoehto, kunhan seurana ei ole hyttysiä. Ja jos sinulla sattuu se ilmastointi tai ilmalämpöpumppu olemaan, niin muista olla varovainen sen kanssa. Liiallinen viilennys nimittäin altistaa kesäflunssalle ja se jos mikä tekee helteistä vieläkin rasittavammat. Liiallinen lämpö saattaa ärsyttää tai ahdistaa, mutta koetetaan silti nauttia kesästä niin paljon kuin mahdollista. Se on kuitenkin täällä meillä Suomessa kovin lyhyt.

Nukkumisen helpottamiseen on myös muutama hyvä vinkki. Laita lakanat pakkaseen puoli tuntia ennen nukkumista, niin ne ehtivät jäähtyä mukavan viileiksi. Tämä toki on vähän työlästä, mutta voi kokeilla tätä vinkkiä myös kääntäen. Jos pakastimestasi löytyy kylmäkalleja, sujauta niitä muutama tyynylle ja peiton alle muutamaa tuntia ennen nukkumaan menoa. Ne kannattaa kuitenkin laittaa muovipussiin, jotta kondensiovesi ei kastele lakanoita. HUOM! Ota kylmäkallet pois sängystä yön ajaksi.

Jos mahdollista, pulahda uimaan juuri ennen nukkumaan menoa, mutta viileä suihkukin auttaa. Älä odottele liikaa vesiviilennyksen jälkeen, jotta et lämpene uudestaan ennen sänkyyn menemistä.

Vaihda peitto kevyempään malliin, nuku pelkällä pussilakanalla tai ehkäpä kokonaan ilman. Makuuhuone ei ole välttämättä se viilein huone, joten kiikuta patjaa mukanasi sen mukaan missä tuntuu viileimmältä. Jopa parveke voi olla hyvä vaihtoehto, kunhan seurana ei ole hyttysiä.

Ja jos sinulla sattuu se ilmastointi tai ilmalämpöpumppu olemaan, niin muista olla varovainen sen kanssa. Liiallinen viilennys nimittäin altistaa kesäflunssalle ja se jos mikä tekee helteistä vieläkin rasittavammat.

Liiallinen lämpö saattaa ärsyttää tai ahdistaa, mutta koetetaan silti nauttia kesästä niin paljon kuin mahdollista. Se on kuitenkin täällä meillä Suomessa kovin lyhyt.