Jos olet koskaan miettinyt mitä hyötyä välittäjästä on asuntokaupoilla, millaista työtä he oikeastaan tekevät tai miten välittäjä itse asuu, nyt saat vastauksia.

Usein kuulee pohdintaa puolin sun toisin siitä, mitä hyötyä asunnon välittäjästä ylipäätään on. Jyrkimpiä negatiivisia mielipiteitä komppaa entisestään alan yleisesti huono maine.

Vielä kun mukaan soppaan lisätään uudet kanavat, jotka kannustavat ihmisiä myymään itse omat asuntonsa ilman välittäjää, on välitysala eittämättä suurennuslasin alla. Ihmiset ovat myös entistä valveutuneempia ja vaativat tietoa siitä mitä ostavat. Enää ei myydä niin vain sikaa säkissä.

Netti ja erilaiset palvelut ovat parantaneet huomattavasti yksityisen omistajan mahdollisuuksia myydä itse oman asuntonsa.Pasi Rasku pitää kehitystä positiivisena, sillä se terästää alan ammattilaisten tekemistä ja siitä hyötyvät kaikki, sekä myyjät että ostajat. Rasku kuitenkin muistuttaa, että välittäjän käyttäminen tuo mukanaan tiettyjä etuja.

Mutta mikä on asunnon välittäjän näkökulma asiaan? Mitä hyötyä ammattilaisesta on ja mitä ovat asuntomyynnin yleisimmät sudenkuopat, joihin usein kompastutaan ilman välittäjää?

Paina linkkiä tästä ja lue koko juttu Etuovesta!