Matka kohti unelmien kotia alkaa usein täynnä innostusta ja iloa. Käydään kaikissa mahdollisissa näytöissä, jottei yksikään potentiaalinen kohde jää huomaamatta. Ja tottahan se on; uuden kodin ja tietyllä tapaa kokonaisen elämäntyylin etsintä kuuluukin ottaa tosissaan. Usein etsinnän alkuhuuma tuntuu kuitenkin pitkän matkan varrella muuttuvan väsymykseksi.

Mitä rajatummalle alueelle kodin etsintä kohdistetaan, sitä vaikeammaksi oikean lopputuloksen löytäminen usein osoittautuu. Varsinkin suosituimmilla asutusalueilla. Tässä kohtaa ihmiset alkavat usein tekemään kompromisseja; unelmien sijainti unohdetaan, tai sitten muita kodin ominaisuuksia karsitaan, siinä uskossa jospa sitten se oikea löytyisi. Toiset taas yrittävät väsytystaktiikkaa. Jos vain tarpeeksi kauan odotellaan, kyllä vielä tulee tärppäämään!

On kuitenkin olemassa eräs toinenkin ratkaisu, joka ei edellytä kompromisseja, tai unelmista luopumista. Ostotoimeksianto on suomalaisille tuntemattomampi, ulkomailla useinkin käytetty kikka, jonka avulla unelmien koti voi olla lähempänä kuin uskotkaan. Etuovi julkaisi juuri artikkelin yhden perheen onnistuneesta matkasta unelmien kotiin ostotoimeksiannon saattelemana. Lue perheen tarina Etuovesta tämän linkin takaa!