Meillä Huom!:lla alkuvuosi on ollut kaikkien aikojen vilkkain, nyt poikkeusoloista johtuen tahti on kuitenkin hieman rauhoittunut. Asuntoja tarjotaan tällä hetkellä myyntiin hieman tavanomaista vähemmän, kun taas niiden kysyntä on pysynyt lähes ennallaan. 

Nyt on siis myyjän markkinat, ja kodit vaihtavat omistajaa varsin vilkkaasti. Samalla neliöhinnat ovat pysyneet poikkeusoloja edeltävällä tasolla. Näin
siis vielä, ei välttämättä jatkossa. Erityisen hyvin kaupaksi käyvät omakotitalot ja isot perheasunnot, mutta myös keskustan läheisyydessä olevat sekä sijoituskohteeksi sopivat asunnot.

Mikäli harkitsette asuntonne tai talonne myyntiä, kannattaa toimia nyt! Varaa minulta
maksuton arviokäynti, niin laitetaan pyörät pyörimään! Lue lisää asunnon myymisestä.

Katso lisää koko Suomen tilanteesta Etuoven blogista: Asuntomarkkinoilla runsaasti aktiivista väkeä poikkeustilassakin.

Etäkättelyä ja yksityisnäyttöjä 

 
Meidän toiminta jatkuu muutenkin melkein vanhaan malliin, mutta avoimia näyttöjä ei tällä erää järjestetä. Kättelyä lukuunottamatta kaikki – myös myynti- ja ostotoimeksiantojen, sekä ostotarjousten tekeminen – onnistuu helposti sähköisesti.
 
Suosittelen asunnon etsijöitä tutustumaan myynnissä oleviin kohteisiin ensisijaisesti virtuaalisesti ja etänä. Ja jos jokin tietty asunto kiinnostaa, vastaan mielelläni kysymyksiin ja järjestän yksityisesittelyn!
 
Kun kaupanteon aika tulee, senkin voi nykyään tehdä etänä. Digitaalinen asuntokauppa -palvelu (dias.fi) mahdollistaa koko homman hoitamisen näppärästi netin kautta!
 
Jos keksit mitä tahansa kysyttävää kohteistani, tai olet laittamassa asuntoa myyntiin, laita viestiä sähköpostilla, soita tai jätä yhteydenottopyyntö!
 
Pasi Rasku   
Puh. 0400 171 191 
pasi.rasku@huom.fi